Tractari auto si asistenta rutiera non stop oriunde in Romania si in strainatate Scoala de soferi Buzau - Tractari auto

Scoala de soferi Buzau

Scoala de soferi Buzau in anul 2017

Scoala de soferi Buzau este cea mai buna alegere daca te-ai hotarat sa obti permisul de conducere. Cursurile noastre pentru scoala de soferi, se adreseaza cursantilor care domiciliaza in judetul Buzau si nu numai.

In cadrul scolii de soferi Buzau, tinerii au posibilitatea sa fie pregatiti de instructori auto cu o foarte mare experienta in predarea cursurilor pentru scoala de soferi. Orele de instruire teoretica, prim ajutor si legislatie sunt efectuate in sali moderne de legislatie dotate cu aparatura performanta, iar chestionarele noastre auto, inclusiv varianta electronica a acestora, te vor ajuta sa devi un bun sofer.

Dispunem de autovehicule noi si moderne, iar in urma instruirii poti sa obti permisul de conducere fara probleme.

scoala de soferi Buzau
scoala de soferi buzau

Chiar daca nu ai mai condus de mult timp, te putem ajuta sa te pregatesti pentru a putea reveni la volanul automobilului tau. Instructorii nostri iti vor reda abilitatile numai dupa cateva ore de condus. De asemenea, iti vom reaminti si legislatia rutiera, pentru a fi la curent cu ultimele noutati legislative.

Programul scolii de soferi Buzau este flexibil, ceea ce permite cursantilor sa urmeze cursurile in functie de programul pe care acestia il au. Instructorii nostri sunt persoane cu experienta in predarea cursurilor de invatare a condusului unui automobil, in vederea obtinerii permisului de conducere.

Scoala de soferi Buzau este scoala cu cea mai mare rata de promovabilitate din judet, oferind cursantilor reduceri si posibilitatea achitarii in rate.

Programul scolii de soferi Buzau este flexibil, cursurile putand a fi urmate in functie de programul personal.

Urmareste scoala de soferi ACR Buzau si pe youtube

Scoala de soferi Buzau: seriozitate, punctualitate, reduceri pentru tineri si studenti.

Va asteptam la sediul scolii de soferi ACR situat in Buzau, Str. Unirii bl. L1.

Telefon: 0745382753

E-mail: acr_bz@acr.ro