Tractari auto si asistenta rutiera non stop oriunde in Romania si in strainatate Scoala de Soferi 2017 - Tractari auto

Scoala de Soferi 2017

Inscrie-te la scoala de soferi!

Scoala de Soferi ofera cursantilor posibilitatea de obtinere a permisului de conducere. Scoala dispune de autovehicule noi, performante, de ultima generatie.

autovehicule scoala de soferi
scoala de soferi

De asemenea, cursurile teoretice ale scolii de soferi se desfasoara in sali de legislatie moderne, dotate cu aparatura pentru invatarea regulilor de circulatie si a legislatiei rutiere.

Obtinerea permisului de conducere la scoala de soferi presupune urmarea cursurilor de legislatie rutiera, a celor de prim ajutor, iar dupa aceea exersarea abilitatilor practice de conducere a automobilului pe drumurile publice. Tot in cadrul componentelor practice ale scolii de soferi, intra si partea de indemanare in cadrul unui poligon, unde cursantii au ocazia de a exersa diverse manevre de conducere, inclusiv executarea manevrelor de parcare.

Programele scolilor noastre de soferi sunt flexibile, ceea ce permite cursantilor sa urmeze cursurile in functie de programul pe care acestia il au. Instructorii nostri sunt persoane cu experienta in predarea cursurilor de invatare a condusului unui automobil, in vederea obtinerii permisului de conducere.

Elevii scolii de soferi au ocazia de a isi imbunatati cunostintele de legislatie prin noul sistem inovator de invatare. Pentru ei, am creat si lansat Street View Test, o inovatie a scolii de soferi ACR. Puteti sa va testati cunostintele de legislatie accesand Street View Test.

Scoala are o rata mare de promovabilitate a cursantilor care au urmat cursurile pentru obtinerea permisului de conducere.

Scoala ofera reduceri pentru studenti, tineri.

Scoala ofera si posibilitatea de a urma cursuri in vederea imbunatatirii aptitudinilor in condusul unui automobil. Daca nu ai mai condus de mult timp, scoala noastra de soferi este solutia.

Contacteaza-ne astazi pentru obtinerea permisului de conducere:

Scoala de soferi Buzau: telefon 0745382753 sau e-mail acr_bz@acr.ro

Scoala de Soferi Bucuresti

Scoala Ploiesti

Scoala Brasov

Scoala Resita

Puteti urmari scoala de soferi si pe youtube