Tractari auto Buzau

Tractari auto Buzau

Telefon: 0722382715 ; 0745382715 ; 0745382739

Oferim tractari auto pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, transport utilaje. Detinem platforme performante cu ajutorul carora putem efectua tractari auto non stop si va putem transporta autovehiculul in conditii de performanta.

Serviciul nostru de asistenta rutiera Buzau este disponibil non stop.

Tractari auto Buzau
Tractari auto Buzau

Daca ati ramas in pana sau ati avut un accident, suntem disponibili si pentru:

Tractari auto Buzau

Tractari Urziceni

Tractari Rimnicu Sarat

Tractari Focsani

Tractari Mizil

Tractari Ploiesti

Tractari Braila

Tractari Slobozia

Tractari Nehoiu

Tractari Brasov

Tractari Sarata Monteoru

 

Tractari auto Buzau

Contactati serviciile noastre de  asistenta rutiera non stop pentru mai multe informatii. Va stam oricand la dispozitie cu orice fel de informatii aveti nevoie in cazul unei defectiuni a automobilului dumneavoastra sau a unui accident rutier.

Detinem autoplatforme performante, pregatite oricand sa va ofere ajutorul de care aveti nevoie, precum si autoutilitare specializate in activitatea de depanare stradala. Autovehiculele noastre de asistenta rutiera sunt pozitionate in asa fel incat pot sa ajunga la dumneavoastra in maxim 60 minute. Timpul de sosire poate fi influentat de factori meteorologici sau de relief, astfel incat, in foarte putine cazuri, este posibil ca acest timp sa fie depasit.

Oricum, dispecerii nostrii va vor anunta inainte despre oricare eventuala modificare a timpului estimat de sosire.

Interventiile de asistenta rutiera au program non stop, indiferent de ziua si ora la care dumneavoastra ne solicitati.

Serviciul de tractari auto Buzau functioneaza non stop, indiferent de locul unde va aflati sau in ce judet sunteti ne puteti contacta le numerele de telefon amintite mai sus.

Asistenta rutiera Buzau

In cazul unei defectiuni sau al unui accident rutier, serviciile noastre de asistenta rutiera sunt disponibilenon stop la dispozitia dumneavoastra. In cazul in care defectiunea autovehiculului dumneavoastra nu poate fi remediata la locul incidentului, va vom trimite cea mai apropiata echipa de tractari auto care va ajunge la dumneavoastra in maxim 60 minute.

Mai multe detalii aici